A haza védelme

2023.05.22. 09:15

Fejér több pontján is határvadászokat toboroznak

A rendőrök továbbra is várják a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

police.hu

Forrás: police.hu

A  Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. május 23-án Szabadegyháza belterületén, valamint Kincsesbányán, a Kincsesi utca 37. szám alatti KMB Irodában, május 26-án  Dunaújvárosban a Dózsa György téren és Bicskén a városi piacon, továbbá május 27-én Isztiméren, a Polgármesteri Hivatalban adnak tájékoztatást a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, és módjáról, az illetményről és egyéb juttatásokról

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársaihoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!