Frissen Fejérből

2023.03.13. 12:59

Ismét elgázoltak egy gyalogost Székesfehérváron

Hétfő reggel 8 óra körül már csak egy rendőrautó és a helyszínelés "felfestései" utaltak arra, hogy a Budai úton, az egyik kijelölt gyalogos-átkelőhelyen baleset történhetett. A vármegyei rendőrséget kérdeztük, mi történt a reggeli órákban?

HBL

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / FMH

"Székesfehérváron, a Budai út - Kégl György utca kereszteződésébe kértek rendőri segítséget 2023. március 13-án 7 óra 30 perc körül, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy személygépjármű vezetője haladása során nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogos részére, melynek következtében őt elütötte. A baleset során a gyalogos megsérült" - tájékoztatta hétfőn a feol.hu-t a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálat​a.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóreferensétől azt kérdeztük, a mentők kórházba szállították-e a gyalogost, és hogy milyen sérüléseket szenvedett? Válaszukból megtudtuk, az esethez riasztott mentőegység egy fiatal férfit szállított könnyebb sérüléssel a területileg illetékes kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!