Frissen Fejérből

2023.01.09. 09:27

Egy nap alatt kábítószert és körözött személyt is fogtak a vármegyei rendőrök

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Illusztráció!

Forrás: pexels

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy 29 éves lepsényi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a személygépjárművel közlekedő férfit 2023. január 8-án este Szabadbattyánban, a Határ dűlőben ellenőrizték a járőrök, melynek során ruházatából alufóliába csomagolt fehér színű kristályos anyag került elő, amelyről a járművezető úgy nyilatkozott, hogy kábítószer. A férfit a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, a tiltott szert pedig lefoglalták.

Az egyenruhások Bicskén, a Losonczi utcában ellenőriztek 2023. január 8-án az esti órákban egy helyi illetőségű férfit, akiről megállapították, hogy pénzbírságok megfizetésének elmulasztása miatt összesen hét körözés van érvényben ellene. A 31 éves férfit a rendőrségre előállították és őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!