Kék hírek

2022.12.02. 12:09

Végrehajtás alól vonta el a személygépkocsit egy nő Fejér megyében

A Székesfehérvári Járási Ügyészség végrehajtás alól elvonással elkövetett zártörés bűntette miatt vádat emelt azzal a székesfehérvári nővel szemben, aki a végrehajtás során lefoglalt gépjárművet a végrehajtó részére nem adta át.

Főügyészség

Forrás: Pexels

A vádirat szerint a nő tulajdonában lévő személygépkocsit a végrehajtó lefoglalta, majd felhívta a gépjármű önkéntes beszállítására, illetve fellelhetőségéről való tájékoztatásra. A nő a felhívásnak nem tett eleget, ezért a végrehajtó intézkedett a jármű forgalomból történő kivonása iránt. A végrehajtó a megjelölt időpontban a nőt a lakcímén nem találta, aki a gépjárművet a továbbiakban sem adta át a végrehajtó részére, azt a végrehajtó elől szándékosan elrejtette, ezáltal a végrehajtás alól elvonta.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével próbára bocsátást, valamint azt indítványozta, hogy a próbaidő tartamára a vádlottat a bíróság helyezze pártfogó felügyelet alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!