Frissen Fejérből

2022.12.02. 16:37

Korzó-ügy: Elmaradt a döntéshozatal

Korábban a Velence Korzó üzemeltetési szerződésének azonnali hatályú rendkívüli felmondásáról hozott határozatot a város önkormányzata.

Forrás: FMH-archív

Most, december 2-án ismét a Korzó üzemeltetési szerződése volt, vagyis lett volna a téma a székesfehérvári bíróságon. Ez alkalommal, első fokon ítélethozatalt vártak sokan, ám hiába. Az üggyel kapcsolatban péntek délután kiadott egy közleményt a Székesfehérvári Törvényszék. Abból kiderül, hogy: - December másodikán a Velence Város Önkormányzat alperessel szemben jognyilatkozat érvénytelenségének megállapítása miatt a GOMI Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. felperes által indított perben megállapította hatáskörének hiányát és az eljárást átette a Veszprémi Törvényszékre.

Ennek megfelelően a döntésre, és főleg a kedélyek lecsillapodására még várni kell, olyannyira, hogy újabb fejlemények valószínűleg csak 2023-ban lesznek ebben az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!