Helyi kék hírek

2022.12.12. 11:59

Elütöttek egy biciklist Gárdonyban (frissítve)

Elütöttek egy biciklist Grádonyban, lezárták a Móricz Zsigmond utcát.

Házi Péter, Palocsai Jenő

Fotó: Németh Krisztián / FMH

Információink szerint elütöttek egy, a Móricz Zsigmond utca és a 7-es főút kereszteződésénél az úton átkelni próbáló biciklist. Emiatt a Móricz Zsigmond utcába jelenleg nem lehet behajtani.

Fotós: Németh Krisztián / FMH

Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen körülmények között történt az eset. Úgy tudjuk, a balesetben komolyabban nem sérült meg a kerékpáros, de az ügyben megkerestük a mentőszolgálatot, s ha kapunk részletesebb információt, akkor cikkünket frissítjük.

Fotós: Németh Krisztián / FMH

Frissítés:

Gárdonyban december 12-én, 10 óra 43 perckor közlekedési baleset történt. A Móricz Zsigmond utcában egy Suzuki típusú személygépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy kerékpárost. A kétkerekűn közlekedő, ukrán állampolgárságú férfi a baleset során megsérült. Ám a baleset körülményeiről még nem tud tájékoztatást adni a rendőrség, ugyanis a Gárdonyi Rendőrkapitányság jelen pillanatban is vizsgálja az ügyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!