Frissen Fejérből

2022.12.03. 21:35

Egy 66 éves móri férfi a 81-es főúton történt baleset áldozata

A baleset helyszínén szombaton éjjel oldották fel a forgalomkorlátozást.

police.hu

Illusztráció

Forrás: pexels.com

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. december 3-án 17 óra 45 perckor a 81-es számú főúton. A police.hu legfrissebb információi szerint egy 66 éves móri férfi BMW típusú személygépjárművével Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedett.  A 15-ös kilométerhez érve a BMW az előtte haladó Citroen típusú személyautó előzésébe kezdett, azonban a manőver során a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és először a Citroennek ütközött, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol két további személyautónak is nekicsapódott. A baleset során a BMW 66 éves vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig megsérült.

Frissítés - 22:14

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a Söréd és Magyaralmás közötti útszakaszon a korábbi halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!