Frissen Fejérből

2022.11.29. 15:01

Illegális potencianövelő gyógyszerekkel kereskedett egy fehérvári férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség gyógyszerhamisítás bűntette miatt vádat emelt azzal a székesfehérvári férfival szemben, aki Magyarországon forgalomba helyezési engedéllyel nem rendelkező, nagyobb mennyiségű gyógyszert szerzett meg azért, hogy azt értékesítse.

Fejér Megyei Főügyészség

A férfi 2020. július 24-ét megelőzően megszerzett legkevesebb 88 doboz, Magyarországon forgalomba helyezési engedéllyel nem rendelkező potencianövelő szert annak érdekében, hogy azt mások részére értékesítse, így azzal kereskedjen.

A férfi az illegális gyógyszert a lakóhelyéül szolgáló ingatlanhoz tartozó garázs hátsó részében tartotta, ahol az adóhatóság a más ügyben tartott kutatás alkalmával lefoglalta, így a cselekményét leleplezte.

Az ügyészség vádiratában a - hasonló ügyben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próba idejének hatálya alatt álló - férfival szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, a lefoglalt gyógyszerek elkobzását, továbbá a korábban kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtásának elrendelését indítványozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!