Frissen Fejérből

2022.10.25. 18:15

Öngyilkos lett a 62 éves dunaújvárosi férfi, aki feldarabolta a feleségét

A letartóztatásban lévő B. János, aki a gyanú szerint brutálisan meggyilkolta feleségét, öngyilkos lett – értesült társlapunk, a Dunaújvárosi Hírlap.

Duol, police.hu

Forrás: police.hu

Ezzel kapcsolatban megkeresték a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették az információt és a következő választ adták:

– Az emberölés miatt folyamatban lévő nyomozás során letartóztatásban lévő gyanúsított öngyilkosságával kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást 2022. október 23-án.

A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette. Az ügy körülményeinek tisztázására, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, amelyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt. A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, amelyek a feleségtől származtak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!