Rendőrségi hírek

2022.10.20. 16:30

Határvadász toborzás volt Székesfehérváron

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói a vasútállomáson és a Belvárosban tájékoztatták az érdeklődőket.

police.hu

Fotó: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrök 2022. október 19-én a székesfehérvári vasútállomáson, másnap pedig a Liszt Ferenc utcában toboroztak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe. Az érdeklődők tájékoztatást kaptak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. A helyszínen jelentkezési egységcsomagot is átvehettek, illetve annak kitöltésében is segítséget kaptak.
A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.
A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.
A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársához!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!