Ügyészségi hírek

2022.10.18. 10:07

Egy napot volt szabadlábon a fehérvári férfi, majd újra lopni készült

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített lopás vétsége miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki egy nappal a szabadulását követően újból lopni akart.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: pexels.com

A Fejér Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a 41 éves székesfehérvári férfival szemben bírósági szakban van folyamatban büntetőeljárás, melynek során letartóztatásban volt, azonban az 2022. október 10-én megszűnt.
A nyomozás adatai szerint a férfi szabadulását követő napon, 2022. október 11-én, majd másnap is megpróbált különböző műszaki cikkeket ellopni két fehérvári áruházból, azonban a biztonsági őrök elkapták, így cselekménye mindkét esetben kísérleti szakban maradt.
A rendőrök a második cselekmény utáni elfogását követően őrizetbe vették.
Mivel a férfinak nincs állandó lakóhelye az ügyészség szökés, elrejtőzés, illetve az előélete miatt bűnismétlés veszélyére hivatkozással indítványozta a letartóztatását, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt.
A bíróság döntése véglegessé vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!