Frissen Fejérből

2022.09.14. 15:00

Sporttáskát és telefontöltőt is elloptak fehérvári autókból

Egy, a székesfehérváriaknak szóló közösségimédia-csoportban hívják fel egymás figyelmét a tagok arra, hogy valaki (vagy valakik) az utcákon parkoló autókat tör fel.

Baráth Eszter

Forrás: Shutterstock

Az egyik ilyen bejegyzés szerint a hét elején, egyik éjszaka két járműben is kár keletkezett. Az egyik autóval kapcsolatban viszont az is kiderült, hogy mindössze egy csekély értéket képviselő telefontöltő tűnt el az utastérből, míg a másikból egy "sokat érő" sporttáskát tulajdonítottak el, abban ugyanis karateöltözet, -felszerelés volt.

A csoportban olvasható beszámolók szerint az elmúlt időszakban a város több pontján is történt hasonló eset, hiszen a Horvát István lakótelepen, a Szedreskerti lakónegyedben és a Sarló utcában is feltörtek autókat.

Sokszor felhívták már az autósok figyelmét, hogy a járművekben ne hagyjanak értékeket, különösen ne látható helyen. A legtöbben ennek tudatában is vannak, ennek ellenére azonban sokszor előfordul, hogy valami ott marad. Most azonban úgy tűnik, ismét érdemes fokozottan odafigyelni.

Hogy Székesfehérváron az elmúlt időszakban megnövekedett-e a hasonló esetek száma, vagy csupán többen osztják meg negatív tapasztalataikat, arra egyelőre nem tudjuk a választ. Többek között ezt a kérdést is feltettük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak, akiknek válaszával cikkünket frissítjük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!