Ilyen nincs és mégis van!

2022.09.18. 10:19

Majd fél órán keresztül várt a becsületes megtaláló egy gárdonyi bolt előtt

Az egyik közösségi oldalon jegyzett csoportban olvashattuk az alábbi, szívet melengető történetet, ami sokakban megerősítheti a hitet, nincs veszve minden, van, aki emberségből ötöst kaphat.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: pixabay.com

A bejegyzés szerzője leírja, mikor befejezte a vásárlást az egyik gárdonyi élelmiszerboltban, annak rendje és módja szerint a kocsijához tartott, amikor váratlan dolog történt. Egy fiatalember lépett oda hozzá, s megkérdezte: "nem hiányzik a telefonja?" A megszólított ekkor a zsebéhez kapott és valóban csak annak hűlt helyét tudta kitapintani. Kiderült, valószínűleg kiszállásnál esett ki a zsebéből a telefonja, egyenesen az autója mellé. Itt találta meg a történet főhőse, aki majdnem fél órát várt, hogy visszaadhassa a mobiltelefont tulajdonosának. 

Az már a komment-szekcióból derült ki, a megtalálónak hirtelen felindulásból a bevásárlószatyorból két doboz sört nyújtott át a boldog mobiltulaj. De ami ennél is fontosabb jutalom, a boldogság és a hála, amit a poszt írója érzett abban a pillanatban. Na és persze a sok-sok gratuláció, ami a többi embertől azóta is záporozik a megtalálóra. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!