Frissen Fejérből

2022.09.22. 14:23

Elektromos tűz a Tóvárosi iskolában

Elektromos tűz keletkezett ma, csütörtökön délelőtt a Tóvárosi Általános Iskola egyik villanyóra-kapcsolójánál, amelyet azonnal észleltek és poroltóval meg is szüntettek.

Házi Péter

Jelenleg is zajlanak a felújítási munkálatok a Tóvárosi Általános Iskolában

Fotós: Baráth Eszter / FMH

A Tóvárosi iskola keleti szárnyának földszintjén lévő villanyóra-kapcsolónál keletkezett elektromos tűz délelőtt, amelyet a mosdófelújításon dolgozók, illetve a pedagógusok is azonnal észleltek, és poroltóval gyorsan meg is szüntettek - adta hírül az önkormányzati kommunikációs központ. 

A folyosón füst is észlelhető volt, ez azonban nem a tűz miatt, hanem a tűzoltókészülékből kifújt por miatt alakult ki az esetet követően.

Amint megtudtuk, az oltás megkezdésével egyidőben a gyermekek és a pedagógusok is elhagyták az épületet, a legutóbb a tanév elején gyakorolt kiürítési tervnek megfelelően. Szerencsére semmilyen személyi sérülés nem történt az eset kapcsán.

Időközben a helyszínre érkezett a Városfejlesztési Kft. villanyszerelője, aki átvizsgálta a helyszínt, valamint kivizsgálta a probléma keletkezésének okát.

Az iskola igazgatója értesítette a Székesfehérvári Tankerületi Központot és az Önkormányzatot is a történtekről. Az érintett épületrészben még tart az áramtalanítás, de az iskola többi részében már rövid időn belül zavartalanul folytatni tudták a tanítási napot a diákok és a pedagógusok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában