Szabálytalanul váltott forgalmi sávot

2022.09.09. 10:38

Bevágott a busz elé, a vészfékezés miatt súlyosan megsérült egy utas

Íme egy olyan eset, aminek nem kellett volna megtörténnie, ha figyelünk egymásra. Egy 35 éves fehérvári nő bevágott a busz elé, ennek súlyos sérülés lett a következménye. És persze nem a kocsi vezetője sérült...

FMH

A busz vezetője, hogy az ütközést elkerülje, nagyot fékezett, az egyik utas emiatt súlyos sérülést szenvedett

Fotó: Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság

Amint a megyei rendőrfőkapitánység közölte, a rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a székesfehérvári járművezetőnek az ügyében, aki szabálytalan közlekedési manőverével személyi sérüléssel végződő közlekedési balesetet okozott.

A 35 éves székesfehérvári nő még júniusban autózott Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton, a Berényi út felől a belső forgalmi sávban.  A Gugásvölgyi utca előtti útszakaszon az asszony szabálytalanul váltott forgalmi sávot, ezáltal vészfékezésre kényszerítette a mellette haladó autóbusz vezetőjét. A hirtelen fékezés eredményeként az egyik utas feltehetően elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a 35 éves sofőrrel szemben  közúti baleset okozása miatt folytatott eljárást, a vizsgálatot befejezte, és az iratokat átadta a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!