Hírek Fejér megyéből

2022.09.21. 09:04

Az M7-esről hajtották le a gárdonyi nőt a rendőrök, mert korábban már eltiltották a vezetéstől

Police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök 2022. szeptember 20-án délután Székesfehérváron, a Szedreskerti lakónegyedből előállítottak egy férfit, akinek lakásában tartott kutatás során több mint 87 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmelék került elő, amelyről úgy nyilatkozott, hogy marihuána és abból fogyasztott is. Elfogását követően a férfit kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai szolgálatteljesítésük során, 2022. szeptember 20-án délután a 8117-es számú úton haladva egy szemből érkező Opel vezetőjében felismerték azt a gárdonyi nőt, akit tudomásuk szerint a bíróság a járművezetéstől eltiltott. A rendőrök az M7-es autópályára felhajtó jármű után fordultak, majd a Váli-völgyi pihenőbe kivezették és ellenőrizték a sofőrt. A 33 éves vezetőről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság két esetben is jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A nőt elfogták, a rendőrségre előállították, és büntetőeljárást indítottak vele szemben - olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!