Fejrészen és a lábán sérült

2022.07.16. 19:40

Sétának indult, kutyatámadás lett belőle

A héten kutyatámadás történt Móron, ahol egy óriás snauzer szenvedett sérüléseket egy békésnek indult esti séta során.

Baráth Eszter

Forrás: A gazdi

Rocky az óriás snauzer egyik este szokásos sétájára indult gazdájával, aki neve elhallgatását kérte. Olyan útvonalon indultak, ahol többször jártak már és amelynek során érintették a Kossuth utcát is. – Nagyon gyakran járok arra kutyát sétáltatni, de eddig ilyen tapasztalatom még nem volt – kezdte a történetet Rocky gazdája. 

Forrás: A gazdi

Mint mondta, körülbelül 21:30 perckor, amikor az egyik ház előtt haladtak el, a nyitott kapun keresztül az utcára futott egy staffordshire terrier jellegű kutya és egyből támadta az óriás snauzert. 

– A sétaútvonalon is látszik a dulakodás helye. Rocky fejrészen és a lábán sérült, ami miatt antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kapott. Ma még nem tudja terhelni a hátsó lábát – mondta a kutya tulajdonosa. Rocky gazdája a rendőrségen személyesen, míg a település jegyzőjénél elektronikus úton tett bejelentést. 

Forrás: A gazdi

Felkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot a bejelentéssel kapcsolatban, valamint megkérdeztük azt is, hogy hogyan járnak el az ilyen ügyekben, illetve mint javasolnak azoknak, akik hasonló szituációba kerülnek. Cikkünk közreadásáig nem érkezett válasz részükről, amint megkapjuk, természetesen közöljük. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!