Frissen Fejérből

2022.07.28. 15:20

Élettársát bántalmazta a férfi: ököllel ütötte és megfejelte a nőt

A Székesfehérvári Járásbíróság négy hónapos távoltartást rendelt el azzal a férfival szemben, aki korábbi élettársát megverte. A bíróság döntése végleges.

Baráth Eszter

Forrás: Pixabay

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt a Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta a távoltartás elrendelését azzal a férfival szemben, aki korábbi élettársa sérelmére erőszakos cselekményt követett el, majd ezzel kihallgatását követően sem hagyott fel – közölte a Fejér Megyei Főügyészség. 

A nyomozás adatai szerint a 37 éves férfi és a sértett több éve párkapcsolatban élt egymással, 2019-ben pedig gyermekük is született. Kapcsolatuk azonban megromlott, de ennek ellenére is egy lakásban maradtak, a nő viszont külön szobába költözött. 

Közös otthonukban a férfi július 20-án éjszaka tenyérrel és ököllel ütötte a nőt, akit homlokán meg is fejelt. A sértett másnap feljelentést tett, a férfit a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, de ezt követően is erőszakos cselekményt követett el a nő sérelmére. Emiatt a sértett ismét feljelentést tett, a gyanúsítottat pedig a székesfehérvári rendőrök őrizetbe vették és több erőszakos cselekmény megalapozott gyanúját közölték vele. 

A bűnismétlés tényére és a bizonyítás veszélyeztetésére hivatkozva az ügyészség indítványozta a férfi távoltartásának elrendelését, a Székesfehérvári Járásbíróság végleges döntése szerint pedig a férfinak négy hónapig távol kell maradnia a nőtől és közös otthonuktól is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!