Frissen Fejérből

2022.06.03. 11:17

Pénzbüntetést kér az ügyészség a fehérvári verekedőre

A Székesfehérvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy székesfehérvári szórakozóhelyen verekedett.

Főügyészség

Illusztráció!

Forrás: Pexels

A vád szerint a 24 éves elkövető 2020. június 26-ról 27-re virradó éjszaka barátaival szórakozott egy discóban, ahol szóváltásba keveredett az ittas sértettel.

A vádlott ököllel megütötte a rá támadó férfit, majd dulakodni kezdtek. A biztonsági emberek választották szét őket. 

A sértett ezután barátjával távozott a szórakozóhelyről, de rövid időn belül egy közeli utcában újra összetalálkozott a két férfi, és ismét egymásnak estek.

Az elkövető többször ököllel megütötte a sértettet, és egyszer annak barátját is eltalálta, amikor megpróbálta szétválasztani őket. A férfiak a dulakodás során a földre kerültek, cselekményük alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást keltsen.

A bántalmazás folytán valamennyi férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az eljárást az ügyészség korábban feltételesen felfüggesztette, és pártfogó felügyelőt rendelt ki a férfi számára, azonban őt egy újabb verekedés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ezért az ügyészség a napokban vádat emelt. A vádiratban tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!