Frissen Fejérből

2022.05.11. 21:14

Halálos munkahelyi baleset történt Iváncsán (frissítve)

Molnár Emese / DUOL

A Dunaújvárosi Hírlap arról értesült, hogy haláleset történt egy iváncsai építkezésen. A hír sajnos igaz, ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata erősítette meg lapjuknak. Megkeresésükre az alábbi tájékoztatással szolgáltak:

"A rendőrségre 2022. május 11-én 11 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Iváncsán az Ipari Park területén baleset történt. Válaszadásunk idején rendelkezésre álló adatok alapján egy 52 éves férfire munkavégzés során rázuhant az általa vezetett hidraulikus emelőgép, melynek során a férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrség - válaszadásunk idején is - vizsgálja."

Frissítés:

Az eset után a Fejér Megyei Hírlap is felkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik válaszként az alábbi tájékoztatást adták: 

"Tájékoztatjuk, hogy a szóban forgó baleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja az esetet." 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!