Frissen Fejérből

2022.03.16. 11:54

Letartóztatták a pusztaszabolcsi fiatalt, aki részegen, brutálisan megvert két férfit Iváncsán

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta annak a 24 éves pusztaszabolcsi férfinak a letartóztatását, aki ittasan vert meg két férfit Iváncsán.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. március 12-én este egy iváncsai üzlet udvarán támadt neki egy ott dolgozó férfinak, őt fején és testén megütötte, megrúgta, majd a sértettet földre kerülését követően tovább bántalmazta. Miután egy biztonsági őr a sérült férfi segítségére sietett, az elkövető hátulról őt is leütötte, majd miután földre került, többször arcon is rúgta. A bántalmazás következtében az egyik férfi életveszélyes, a másik nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a férfi letartóztatását az eljárás tárgyát képező cselekmények törvényi fenyegetettsége okán szökés, elrejtőzés, továbbá előélete miatt a bűnismétlés veszélyére hivatkozással indítványozta. A Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A bíróság döntését az érintettek tudomásul vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!