Frissen Fejérből

2021.12.18. 16:17

Rövid időn belül két balesethez is riasztották a Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait

A különleges, rendkívüli covid helyzethez igazodva tartottak éves közgyűlést az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Pázmánd tagjai a szertárukban.

E. Várkonyi Péter

Forrás: E. Várkonyi Péter

A találkozó végéhez közeledve, a fehér asztalhoz már nem jutottak el, mert egy balesethez való riasztás szakította meg a közös estét. Tekintettel arra, hogy együtt volt kivételesen az egész vonulós csapat, néhány percen belül el is hagyták a laktanyát az önkéntesek, Steyr fecskendőjükkel. Kápolnásnyékre riasztották őket, a Fő utcába, ahol egy Mazda személyautó a feje tetejére borulva az árokban állt meg. A vezetőjének sikerült kiszállnia az autójából. A forgalmi akadályt az önkéntesek a pusztaszabolcsi hivatásosokkal együtt szüntették meg. 

Forrás: E. Várkonyi Péter

Erről a balesetről hazafelé tartottak a pázmándiak, de nem jutottak el a szertárukig, mert egy bokrok közé zuhant Renault személyautót kellett menteni, egy második riasztás után. Vezetője el akarta kerülni a szemből jövővel való ütközést, amely közel ment hozzá, ezért félrekapta a kormányt. Az ütközést valóban el is kerülte, de ezzel a hirtelen mozdulattal az autóját a bokor ágai közé repítette. A kicsúszás után, ha kissé nehezen is de kiszállt a bokrok ágai ölelte autójából, sértetlenül..

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!