Frissen Fejérből

2021.12.05. 16:39

Lopás elkövetőivel és vezetői engedéllyel nem rendelkező járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

Seregélyes belterületén ellenőriztek a rendőrök egy személygépjárművet és az abban utazókat 2021. december 3-án nem sokkal éjfél előtt.

police.hu

Forrás: police.hu

Az intézkedés során a személygépjármű utasteréből diavetítő és antik képkeretek kerültek elő, melyekről az egyenruhások megállapították, hogy azokat nem sokkal korábban egy helyi ingatlanból tulajdonították el. A járőrök a 30 éves férfit és 19 éves társát elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók büntetőeljárást indítottak ellenük, a lopásból származó tárgyakat pedig lefoglalták.

A járőrök Enyingen, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek 2021. december 4-én délután egy 20 éves helyi gépkocsivezetőt, aki úgy vett rész a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetésre jogosító okmánnyal. Az egyenruhások a fiatal férfit elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették - írja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!