Frissen Fejérből

2021.11.01. 11:38

Tűz volt egy nagyvelegi lakóházban

A tűzoltók eloltották a lángokat.

Katasztrófavédelem

Fotó: RescuePress

Tűz volt egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Nagyvelegen, a József Attila utcában hétfőn késő délelőtt. Az ingatlanban a kandalló környezete égett. A móri önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését.

Frissítés: Délelőtti órákban érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra, mely szerint füstöt látnak a József Attila utcában lévő családi háznál. Az esethez a Móri Önkormányzati Tűzoltókat és a Móri Önkéntes Tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül megérkeztek a helyszínre. Helyszíni információk alapján, egy kb. 80 nm-es családi ház nappalijában keletkezett tűz. Mint később kiderült a felügyelet nélkül hagyott kandallóból kipattanó szikra gyújtotta be a mellette tárolt tűzifát és a környezetében lévő berendezési tárgyakat, illetve a ház szigetelését.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően nagyobb baj nem történt és a tűz nem terjedt át a ház többi részére, de a képeken jól látható így is mekkora pusztítást végzett a hőhatás. A lánglovagok egy gyors beavatkozóval és egy “C” sugárral oltották el a tüzet. Oltás közben sajnos egy tűzoltó könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat további kivizsgálásra a Székesfehérvári kórházba szállította – tudtuk meg a RescuePresstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!