Frissen Fejérből

2021.10.12. 08:48

Újabb gázolás az Új Csórin – Ezúttal két gyalogost ütöttek el a zebrán

Félpályás forgalomkorlátozás van érvényben az Új Csóri úton, mivel egy autós két gyalogost gázolt el a zebrán kedden a reggeli órákban.

police.hu

Fotó: olvasó

Frissítés 9:10 – Befejezték a baleset helyszínelését

Székesfehérváron újra teljes szélességében járható az Új Csóri út. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi Veszprém irányába haladt, amikor az Iszkaszentgyörgyi út kereszteződésében, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen közlekedő két nőt gázolt el. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A rendőrség a baleset helyszínelését befejezte, így újra teljes szélességében járható az érintett útszakasz – írja a rendőrség.

Előzmények

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. október 12-én 6 óra 40 perc körül Székesfehérváron az Új Csóri úton, ahol egy személygépkocsi két gyalogost gázolt el. A rendőrök a baleset helyszínelését megkezdték, jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett haladhatnak a járművek – tájékoztat a rendőrség.

Idén januárban már történt egy baleset az Új Csórin, ahol a gyalogos sajnos az életét vesztette:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-torten-fehervaron-elutottek-egy-gyalogost-az-uj-csori-uton-4566133/

Vezető képünk januárban készült!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!