Frissen Fejérből

2021.10.08. 10:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült a zámolyi sofőr, ráadásul ittasan

Járművezetéstől eltiltott és hamis okmányokkal közlekedő sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: Shutterstock

A körzeti megbízott Zámoly belterületén ellenőrzött 2021. október 10-én délelőtt egy személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során a helyi sofőrről megállapította, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányág és a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől korábban már eltiltotta, valamint a légalkoholmérő készülék is pozitív értéket mutatott nála. Az egyenruhás a 66 éves férfit elfogta, és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította, ahol az elkövetett jogsértések miatt eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették.

 

A járőrök 2021. október 10-én délután Bicskén, a Bogya Károly utcában ellenőriztek egy 58 éves budapesti gépkocsivezetőt, aki az intézkedés során egy ukrán vezetői engedélyt adott át ellenőrzésre, amiről a rendőrök megállapították, hogy az okmány hamis, vagy hamisított lehet, mert az ellenőrzésekor egy másik személy adatait mutatta az adatbázis. Az egyenruhások a férfit elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!