Frissen Fejérből

2021.10.29. 12:46

Döbbenetes! Megizzaszthatta őrangyalát az M7-esen forgolódó sofőr (videó)

Újabb, ép ésszel felfoghatatlan videót tett közzé közösségi médiás felületén a Magyar Közút.

feol.hu

Fotó: Magyar Közút / Instagram

Teljes mértékben elképesztő már maga a tény, hogy szinte minden hétre akad egy hajmeresztő közlekedési manőver, ami csak a jó szerencsének (vagy a visszapillantóról lógó plüss kockának) köszönhetően nem torkollt halálos tragédiába.

Ezúttal a Magyar Közút kamerái rögzítettek egy extrém esetet az M7-es autópálya fonyódi szakaszának leállósávjában. Mint írják, az autópályás rendőröktől érkezett bejelentés dicspécserükhöz, hogy egy műszaki hibás jármű tartózkodik az imént említett területen. A felvételen azt látjuk, hogy a segítség nem sokkal később meg is érkezett a bajba jutott autóshoz. Ami ezután történik, egészen hihetetlen. A segítő fél megfordul az autópályán, hogy orral rá tudjon állni a műszaki hibás járműre, így „bebikázva” azt, majd utána újabb forgolódásnak lehetünk szemtanúi, mielőtt elhagyják a helyszínt...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A Magyar Közút nem tudja eléggé hangsúlyozni, hogy a jó szándék mellett az ilyen segítség rendkívül veszélyes, hiszen egy nagy és sűrű forgalmú útról van szó. Azt tanácsolják a bajba jutottaknak, hogy mindenképp hívjanak profi segítséget, vagy jelezzék a problémát akár a 112-nek, vagy a Magyar Közút diszpécserének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!