Frissen Fejérből

2021.07.05. 14:44

Gárdonyban és Velencén is volt dolga a szondának

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a megye rendőrei az elmúlt 24 órában a Velencei-tó partján.

police.hu

Két helyen is ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei 2021. július 4-én. Gárdonyban, a Szabadság utcában állítottak meg egy autóst, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért a férfit további mintavételre a rendőrségre előállították. A turai sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

Velencén, az Ország út és az Evezős út kereszteződésében ellenőriztek az egyenruhások egy személygépkocsival közlekedő 48 éves helyi lakost. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a nőt előállították további mintavételre, vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene – tájékoztat honlapján a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, nemcsak saját, de mások életét is veszélyezteti! Kérjük, ha alkoholt fogyasztott, ne üljön volán mögé!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!