Frissen Fejérből

2021.06.09. 15:28

Nem először gyűlt meg a baja a kábítószerrel, súlyosbításért fellebbez az ügyészség

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyosításért fellebbezett a Székesfehérvári Járásbíróság minősített kábítószer birtoklás bűntette miatt meghozott ítélete ellen.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a vádlottól 2018. július 29-én, hajnalban az egyik Fejér megyei fesztivál közelében végrehajtott rendőrségi ellenőrzés során jelentős mennyiségű kábítószer került lefoglalásra, amelyeket a férfi az általa vezetett gépkocsi csomagtartójában tartott táskában szállított. A vádlott a cselekményét a vele szemben hasonló bűncselekmény miatt folyamatban lévő büntetőeljárások hatálya alatt állva követte el. A Székesfehérvári Járásbíróság a vádlottal szemben öt év börtönbüntetést szabott ki, öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, valamint rendelkezett a lefoglalt kábítószer elkobzásáról. Az ügyészség az ítélet ellen súlyosításért fellebbezett – tájékoztatott Jászberényiné dr. Király Teodóra sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!