Frissen Fejérből

2021.06.19. 17:29

14 éves kora óta a kábítószer rabságában élt, börtön várhat rá (Frissítés)

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kábítószer birtoklás bűntette miatt vádat emelt azzal a 30 éves férfival szemben, aki kábítószert tartott magánál és fogyasztott.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A vádirat szerint a férfi 14 éves kora óta rendszeresen fogyaszt kábítószert, kábítószer-kereskedelem bűntette miatti külföldi elítélését követően 2019. novemberében haza tért Magyarországra, azt követően munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezett.

A vádlott 2020. december 3. napján kábítószert tartott magánál, amelyet ruházatába rejtett. A rendőri igazoltatás során a vádlottól a kábítószert egy bontatlan fecskendővel együtt a rendőr lefoglalta.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint a kábítószer és a fecskendő elkobzását indítványozta.

Speciális helyreigazítási kérelem

„Tisztelt FEOL!

A mellékelt cikknek a egy része, nem fedi a valóságot. Ha már át vesznek valakitől egy cikket, ctrl+v ctrl+c-vel legalább gyozodjenek meg annak hitelességéről.

1. Nem a rendőrök találták meg a ruházatom átvizsgálása közben, hanem én adtam nekik oda, ugyanis ez enyhítő körülménynek számít‼️

2. Nem voltam elítélve külföldön, csak vizsgálati fogságban voltam. Az ítélet: 2év, 3ra felfüggesztve.

3. Munkahellyel azért nem rendelkezdtem, mert jött ez a *** COVID és nem tudtam elhelyezkedni sehol sajnos.

4. 14eves korom óta kábítószerezek (marihuána) 17-tol mást is‼️ De az, hogy a rabságában, az egy kicsit túlzás.

5. Nem fognak leültetni 3pakk speed miatt, ugy, hogy németben kiengedtek egy kilóval.

6. Idegesítsék a meg generálják az ideget a saját *** anyjuknak legyenek szívesek! Ne az én edesanyukam idegeit terheljek a ***, arra elég vagyok én is bőven!

Köszönöm”

K.B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!