Frissen Fejérből

2021.04.08. 13:58

Mégsem lehetünk nyugodtak, nincs meg a zaklató, nem őt fogták el Bodajkon

A délelőtti órákban felröppent a hír, hogy a rendőrség előállította Bodajkon azt a férfit, aki egy rendszám nélküli autóval járja a megye északi útjait.

FMH

Zámoly egy nagyvárosnál jóval kisebb és zártabb közösség, ám úgy tűnik, ez sem tartotta vissza azt a férfit, aki az elmúlt időszakban többször is egyedül sétáló, kocogó lányokat, nőket szólított le autójából a faluban, miközben lépésben követte őket a kocsijával. Erre egy helyi édesanya hívta fel a falu lakóinak a figyelmét, így derült ki, hogy már többekkel is előfordult sajnos hasonló eset. Az ügyet természetesen jelentették a rendőrségen is, s azóta kiderült, vélhetően ugyanez a férfi Bodajkon és Móron is próbálkozott. Szerencsére egyik eset sem fajult erőszakoskodásig – a férfi beérte annyival, hogy szóban zaklatta a kiszemelt nőket. Vajon nem lehet semmit tenni ellene?

Fotó: illusztráció: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Több településen is megszólított járókelőket, elsősorban hölgyeket, így nagy riadalmat keltett a lakosok között.

Azonban az elfogásával kapcsolatos információk nem helytállók. Mikor az eset részleteit próbáltuk megtudakolni, kiderült, hogy a szóban forgó férfit nem állította még elő a rendőrség.

Tehát nem lehetünk nyugodtak, a hol itt, hol ott felbukkanó rendszám nélküli autós még úton van.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!