Frissen Fejérből

2021.03.27. 08:02

Ráfáztak – A rendőrök orra előtt fordult vissza a záróvonalon két autós Fehérváron (videó)

A rendőrök orra előtt szabálytalankodott két autós Székesfehérváron.

police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Megyei Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2021. március 26-án délelőtt, a Sárkeresztúri úton figyeltek fel két személygépjárműre, amelyek vezetői a felfestett forgalom elől elzárt területet és záróvonalat figyelmen kívül hagyva a járőrök orra előtt fordultak vissza autóikkal.

Az egyenruhások mindkét személygépjármű vezetőjét a helyszínen intézkedés alá vonták, melynek során az első autó vezetőjével szemben helyszínibírságot szabtak ki, a második jármű sofőrjével szemben a próbarendszám szabálytalan használata, és a záróvonal átlépése miatt szabálysértési feljelentést tettek, valamint a jármű P jelű hatósági jelzését és a forgalmi engedélyét a helyszínen bevonták.

A balesetek megelőzése, valamint a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető sofőrök kiszűrése érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan hajtanak végre ellenőrzéseket a megye közútjain, ezért kérünk minden járművezetőt a jogkövető magatartásra és a közlekedési szabályok betartására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!