Kék hírek

2021.02.22. 15:00

Több helyszínen is intézkednie kellett a rendőröknek Fehérváron

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök Székesfehérváron, a Tolnai utca egyik társasházában igazoltattak egy 42 éves férfit 2021. február 21-én hajnalban, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság közokirat hamisítás miatt a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a helyi lakost elfogását és előállítását követően őrizetbe vették.

A járőrök Székesfehérváron, a Béla úton ellenőriztek 2021. február 21-én hajnalban egy személygépkocsit és annak 47 éves pátkai vezetőjét. A férfival szemben felmerült annak gyanúja, hogy nem sokkal korábban egy közeli családi ház melléképületéből eltulajdonított egy kerékpárt, melyet a rendőrök a gépjármű átvizsgálása során annak csomagtartójában megtaláltak. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Az egyenruhások ugyancsak a megyeszékhelyen, a Jancsár utcában ellenőriztek 2021. február 21-én késő este egy személygépkocsival közlekedő 36 éves helyi járművezetőt, aki vezetésre jogosító okmányt nem tudott bemutatni a rendőröknek az intézkedés során. A járőrök megállapították, hogy a sofőrt a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, továbbá a Székesfehérvári Járásbíróság elzárás letöltése miatt körözését rendelte el. A férfival szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították, majd őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!