Pénzért bármit

2021.02.13. 14:22

Dunaújvárosi munkahelye előtt vártak rá, hogy kirabolják

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított büntetőeljárást két férfi ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 2021. február 12-én.

police.hu

Fotó: police.hu

A gyanú szerint egy 20 éves pátkai és egy 19 éves mezőfalvi lakos február 12-én 14 óra körül Dunaújváros, Papírgyári úton, munkahelye előtt vártak meg egy 25 éves férfit, aki éppen hazafele tartott – írja a police.hu.

Az elkövetők közül az egyik férfi odament, majd egy szúró, vágó eszközzel pénzátadásra szólította fel a sértettet. A sértett ennek hatására átadott több tízezer forintot. A rendőrök a feltételezett elkövetőket még aznap, a tudomásszerzés időpontjától számított másfél órán belül elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két húsz év körüli fiatalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!