erőszak

2021.02.10. 09:18

Az iváncsai benzinkúton nundzsakuval vertek össze egy férfit

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök Gárdonyban, a Bóné Kálmán utcában ellenőriztek 2021. február 9-én délelőtt egy 71 éves helyi járművezetőt, aki úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt személygépkocsijára egy másik gépjárműre kiállított hatósági jelzést szerelt fel. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte felelősségét.

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 62 éves helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2021. február 9-én délelőtt az Iváncsán található töltőállomás parkolójában, egy korábbi közlekedési konfliktusból eredő nézeteltérést követően, egy nundzsakuval többször tettleg bántalmazott egy 35 éves pusztaszabolcsi lakost. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízottak Alsószentivánon, a Béke utcában igazoltattak 2021. február 9-én délután egy 20 éves helyi férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság – pénzbírság be nem fizetése miatt – körözést, míg a Sárbogárdi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!