Kék hírek

2021.01.22. 15:00

Eltiltás hatálya alatt vezettek, de a Fejér megyei rendőrök hamar véget vetettek ennek

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejérben.

police.hu

Forrás: Shutterstock

A police.hu közleménye alapján a járőrök január 21-én 9 óra 44 perckor Enyingen, a Bocskai utcában ellenőriztek egy járművet és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 35 éves mezőszentgyörgyi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel őt korábban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A férfit a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

Ercsiben, a Rákóczi úton ellenőriztek az egyenruhások egy gépkocsit és annak vezetőjét csütörtökön 10 óra körül. Az 50 éves helyi lakos vezetői engedélyét nem tudta a hatóság részére bemutatni, mivel azzal nem rendelkezett, őt korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A férfit a járőrök az Ercsi Rendőrőrsre előállították, ahol eljárást indítottak vele szemben.

Szintén január 21-én a délutáni órákban Kőszárhegyen, a Szabadság utcában a rendőrök ellenőriztek egy járművet és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 20 éves fehérvári lakost a Székesfehérvári Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A férfit a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!