Többször is megszúrta

2020.12.16. 14:20

Késelés Nádasdladányban! – 19 éves fiatal sodort életveszélybe egy férfit

Egy 19 éves férfi szóváltásba keveredett édesanyjával, majd a védelmére kelő 47 éves férfit többször megszúrta, aki súlyosan megsérült. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a nádasdladányi lakos ellen, és őrizetbe vette.

police.hu

Fotó: police.hu

Szóváltás alakult ki 2020. december 14-én 19 óra 40 perc körül anya és fia között Nádasdladányban, egy családi házban. Az asszony védelmére kelő helybéli férfinak sem sikerült megnyugtatnia az erőszakoskodót, aki a kettejük között kialakult dulakodás közben késsel többször testszerte megszúrta a jóakarót. A cselekmény után a bántalmazó a helyszínről elmenekült. A bejelentést követő negyed órán belül a rendőrök a helyszín közelében elfogták a 19 éves nádasdladányi férfit, őt a nyomozók őrizetbe vették. A bántalmazott férfi – az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!