Drog

2020.12.03. 16:42

Kábítószert állítottak elő Tordason, most letartóztatásukat indítványozták

A Fejér Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a két férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, akik 2020. június 4-én harmadik társukkal, Tordason kábítószert állítottak elő annak érdekében, hogy azt értékesítsék.

Fejér Megyei Főügyészség

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak és társuk a tordasi ingatlan alagsorában különböző célszerszámokkal kábítószer gyártására rendezkedtek be, amfetamint állítottak elő. A terheltek cselekményét a nyomozó hatóság leleplezte és nagyobb mennyiségű metanfetamint lefoglalt.

A cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

A Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsítottak egyikének letartóztatását 3 hónappal meghosszabbította, a másik gyanúsított esetében pedig a személyi körülményeiben bekövetkezett kedvező változásra figyelemmel 4 hónapra bűnügyi felügyeletét rendelte el a mozgását nyomon követő technikai eszközzel való ellenőrzéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!