Összefoglaló

2020.12.21. 09:27

Baleset és körözött személyek – Rendőrségi hírek Fejérből

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

Baleset helyszínén intézkedtek és körözött személyeket fogtak el a rendőrök.

Dunaújvárosban, a Hajnal út és a Tavasz utca kereszteződésében történt közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. december 20-án délután. Egy autós a Baracsi útról a Hajnal utcába kanyarodott a „Mindkét irányból behajtani tilos” jelzőtábla utasítása ellenére, majd a Tavasz utcai kereszteződésnél nem adott elsőbbséget a jobbról érkező személygépkocsinak, és azzal összeütközött. A baleset során két utas megsérült. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrök Dunaújvárosban, a Béke téren ellenőriztek egy 27 éves helyi férfit, valamint Sárkeresztúron, a Szabadság utcában igazoltattak egy 22 éves sárkeresztúri lakost 2020. december 20-án este. Mindkét férfiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék a körözésüket rendelte el. Őket az egyenruhások elfogták, a rendőrségre előállították, ahol őrizetbe vették, majd a fogdába vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!