Elfajult vita

2020.10.28. 14:36

Vádemelés: állon vágott egy férfit, aki aztán elesett és elájult

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2019. május 12-én egy Fejér megyei településen a sértettet megütötte, aki az ütés következtében elesett és eszméletét vesztette.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a terhelt 2019. május 11-én egy vendéglátóipari helyen barátai társaságában szórakozott, majd hajnalban szóváltásba keveredett az ittas állapotban lévő sértettel. A vendéglátóhely üzemeltetőjének a felszólítására a szórakozóhelyről kimentek, azonban az utcán tovább folytatták a vitát, amelynek során a vádlott megpróbálta megütni a sértettet, azonban azt a jelenlévők megakadályozták, a vádlottat lefogták. A férfi miután kiszabadult a személyek fogásából, a sértettet ököllel állon ütötte, amelynek következtében a férfi hanyatt esett oly módon, hogy fejét a járdalapba ütötte és eszméletét vesztette. A terhelt ezt követően a helyszínről távozott, a jelenlévők pedig értesítették a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést szenvedett, azonban fennállt a súlyosabb sérülés kialakulásának a veszélye.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!