bíróság

2020.09.22. 13:27

Letartóztatásban maradhat az új pszichoaktív anyagot áruló fehérvári férfi

Az ügyészség indítványt tett annak a 23 éves férfinak a letartóztatása meghosszabbítására, aki új pszichoaktív anyagot árult.

Fejér Megyei Főügyészség

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020 márciusától társaival Székesfehérvár területén új pszichoaktív anyagot tartalmazó szert adott át, illetve értékesített több személynek.

A gyanúsítottat a székesfehérvári rendőrök 2020. augusztus 26-án őrizetbe vették, és a Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa alapján a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétségével gyanúsított férfi esetében megállapítható a bűnismétlés, valamint annak veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén veszélyeztetné a bizonyítást, ezért a Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta a kényszerintézkedés meghosszabbítását – tájékoztatott Palkovitsné dr. Kész Anikó helyettes sajtószóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!