Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

2020.08.01. 19:47

Körözött személyekkel, és eltiltás hatálya alatt közlekedő sofőrrel szemben intézkedtek

Körözött személyekkel szemben intézkedtek, és eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőt vettek őrizetbe a rendőrök.

police.hu

Egy 51 éves péceli sofőrt fogtak el és állítottak elő a járőrök 2020. július 31-én 3 óra 50 perckor az M7-es autópályáról. Az Audi típusú járművet vezető férfiről ugyanis az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék és a Gödöllői Rendőrkapitányság is a körözését rendelte el. Őt, előállítását követően, az egyenruhások a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Eltűnés miatt körözött lányt találtak meg 2020. július 31-én 8 óra 30 perckor a Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei. A 16 éves fiatal engedély nélkül volt távol abból az előszállási otthonból, ahol él. Őt a rendőrök biztonságba helyezték, majd a nevelőjének átadták.

Ercsiben, a Géza utcában ellenőriztek 2020. július 31-én 14 óra 10 perckor a rendőrök egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a 30 éves sofőrt korábban a járművezetéstől eltiltották, ezért őt az Ercsi Rendőrőrsre előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették és a fogdába vitték – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!