Figyelmetlenségből okozott balesetet

2020.07.08. 16:00

Sofőr és utasa is súlyosan sérült az M7-esen történt balesetben – Befejezték az ügy vizsgálatát

Ketten súlyosan megsérültek az M7-es autópályán történt balesetben. A Gárdonyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

Az M7-es autópályán Budapest felől Siófok irányába közlekedett Suzuki típusú motorkerékpárjával 2019. augusztus 17-én délelőtt egy 42 éves ajkai lakos, és mögötte a járművön utasként egy 31 éves budapesti nő. Haladása során a férfi nem tartott kellő követési távolságot az előtte közlekedő, forgalmi ok miatt fékező Fiat típusú személygépkocsi mögött, és motorkerékpárjával az autó hátuljának ütközött, aminek következtében utasa a motorkerékpárról az aszfaltra esett. A baleset során az okozó járművezető és utasa is súlyos személyi sérülést szenvedtek.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségre továbbították – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!