Vádat emeltek ellene

2020.04.27. 11:43

Szerelemféltésből összeverte élettársát a sárbogárdi férfi, a nő maradandó sérüléseket szerzett

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy Fejér megyei településen, 2019. május 2-án farúddal az élettársát ütlegelte, amelynek következtében a sértett maradandó fogyatékosságot eredményező életveszélyes sérülést szenvedett.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A vádirat szerint az ittas vádlott délután, a közös használatban lévő ingatlanukban szerelemféltésből eredő előzetes szóváltást követően az élettársát fejen ütötte, majd az 1 méter hosszú, henger alakú fanyéllel nagy erővel többször megütötte a sértett oldalát, bordáit, hasát. A sértett védekezésként kezeit felemelte, majd a férfi a bal felső karjára további ütést mért. Az asszony az udvarra menekült, ahol a vádlott a fejét kézzel tovább ütötte. A sértett a bántalmazást követően autóbusszal ismerőseihez utazott, akik mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget.

A sértett a bántalmazás következtében maradandó fogyatékosságot eredményező életveszélyes sérülést szenvedett, a lépe megrepedt, azt műtéti úton el kellett távolítani, valamint az egyik bal oldali bordája eltörött.

A főügyészség vádiratában a letartóztatásban lévő, erőszakos többszörös visszaeső terhelttel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a letartóztatás ügydöntő határozat kihirdetéséig való fenntartását indítványozta 2020. április 27-én.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!