Kék hírek

2020.04.10. 15:00

Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök Fejérben

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei.

police.hu

Fotó: police.hu

A járőrök Enyingen, a Székely Bertalan utcában ellenőriztek egy 27 éves férfit 2020. április 9-én délelőtt, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Fotó: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. április 9-én délután a 8123-as számú útra, Gánt külterületére, ahol egy 39 éves érdi lakos közlekedett Dacia típusú kistehergépjárművével. A férfi egy balra ívelő útkanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott, majd felborult. A baleset következtében a gépjármű utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett – tájékoztat a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!