Segítsenek!

2020.03.12. 12:00

Lopás miatt keres egy nőt a gárdonyi rendőrség

A gárdonyi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

police.hu

Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07060/141/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy 2020. február 9-én Gárdonyban, a Szabadság úton található áruházból eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott női táskát, benne a sértett pénztárcájával, személyi okmányaival, valamint mobiltelefonjával.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gárdonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/355-003-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!