Összefoglaló

2020.03.23. 15:15

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel, vagy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. A rendőrök kettő személyt vettek őrizetbe, egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el, továbbá tíz személy ellen szabálysértési feljelentést tettek.

 

A járőrök Mezőszentgyörgyön, a Kukollai úton ellenőriztek 2020. március 22-én este egy Ford típusú személygépkocsit, valamint 23 éves gyáli vezetőjét. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés is pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították. A rendőrök a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentéssel éltek – tájékoztat a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!