A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát

2020.02.25. 17:00

Tehervonatnak ütközött autójával a dunaújvárosi férfi, senki nem sérült a balesetben

Vasúti szerelvény és személygépkocsi ütközött Baracs és Nagyvenyim között. A balesetben nem sérült meg senki. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

Baracs irányából Nagyvenyim felé közlekedett 2019. november 19-én este személygépkocsival egy 25 éves dunaújvárosi lakos. Haladása során a vasúti átjáróban a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a Mezőfalva felől Dunaújváros irányába közlekedő tehervonatnak, és a sínekre hajtva azzal összeütközött. A baleset során sem az autó sofőrje, sem az utasa nem sérült meg. A vétkes járművezető az ütközés után azonnal rendőri segítséget kért. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a férfival szemben, aki kihallgatása során elmondta, hogy fáradtsága miatt nem észlelte a jelzőtáblát. Utasa felkiáltott, hogy jön a vonat, ekkor ő vészfékezett, azonban az ütközést nem tudta elkerülni. A rendőrség az ügy vizsgálatát a napokban befejezte, és az eljárás iratait az ügyészségnek átadta – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!