mentőhelikopter érkezett a helyszínre

2020.02.12. 09:03

Nyerges vontatónak ütközött egy autó az M1-esen, Óbaroknál – Frissítve

Lezárták az érintett útszakaszt a Budapest felé vezető oldalon.

Katasztrófavédelem

Friss információk:

Az M1-es autópályán, a főváros irányába vezető oldalon a 43-as és a 42-es km szelvények között három baleset is történt. Két helyszínen is kamion és személyautó ütközött össze, a 42-es km-nél pedig egy kisbusz a belső korlátnak hajtott, a kialakult torlódás elérte az 5 km-t. A pályazárat feloldották, az említett egy kilométeres szakaszon a forgalom csak egy sávon haladhat. Aki teheti, már az 56-os km-nél, a Tatabánya-Óváros csomópontban hagyja el a pályát, visszatérni a 39-es csomópontban, Bicskénél érdemes – tudtuk meg az útinformtól.

Ugyancsak az M1-es autópályán, a Hegyeshalom irányába vezető oldalon, a 30-as km-nél két személyautó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el.

Az M1-es autópályán Geotechnikai méréseket végeznek több helyszínen. A főváros irányába vezető oldalon, a 42-es és a 41-es km szelvények között. A Hegyeshalom irányába vezető oldalon pedig a 32-es és a 33-as, valamint az 51-es és 52-es km szelvények között. Mindhárom helyszínen a külső sávot zárták le.

 

Egy nyerges vontatónak ütközött egy személygépkocsi az M1-es autópálya 42-es kilométerszelvényénél, Óbarok térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A személyautóba beszorult egy ember, akinek mentésén a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók dolgoznak. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!