Hétköznapi hősök

2020.01.29. 13:26

Égő lakásból mentettek ki a fehérvári rendőrök egy idős hölgyet (videóval frissítve)

A Fejér megyei tevékenység-irányítási központba érkezett bejelentés 2020. január 29-én 12 óra 30 perc körül, hogy Székesfehérváron a Deák Ferenc utcában egy lakás ablakából nagy füst gomolyog az utcára, és a lakásban egy 80 éves idős asszony él egyedül.

police.hu, katasztrófavédelem

Fotó: police.hu

A police.hu információi szerint a székesfehérvári járőrök perceken belül a helyszínre értek, mivel a lakásba bejutni nem tudtak, ezért az ajtót berúgták, ahol megtalálták a szobában fekvő hölgyet.

Fotó: police.hu

A járőrök a nőt kihozták a füsttel megtelt lakásból, és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Fotó: police.hu

Frissítés – Karácsonyfatűz

A katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy égő mécsestől gyulladt ki egy koszorú és egy feldíszített műfenyő január 29-én délben Székesfehérváron. A Deák Ferenc utcai társasház második emeletén fekete füst szivárgott az egyik bejárati ajtónál. A lakáshoz elsőként kiérkező rendőr a faajtót berúgta, és a bent tartózkodó idős nőt kihozta a lépcsőházba.

Fotó: katasztrófavédelem

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a mentőkkel egyszerre érkeztek meg a társasházhoz, tűz ekkor már nem volt.

A tűzoltók átvizsgálást végeztek. A nappaliban lévő dohányzóasztalról a félig elégett koszorút, karácsonyfát és terítőt kivitték az erkélyre.

Fotó: katasztrófavédelem

Az idős nőt a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!